Balıkesir
02 Eylül, 2026, Çarşamba
  • DOLAR
    41.71
  • EURO
    49.03
  • ALTIN
    5209.7
  • BIST
    10.859
  • BTC
    122667.68$

ACAR AİLESİ’NDEN SÜNNETE YAKIŞIR SÜNNET

ACAR AİLESİ’NDEN SÜNNETE YAKIŞIR SÜNNET
İlçemiz Mallıca eşrafından 2017-2022 yılları arasında İvrindi İHL'de müdür yardımcılığı yapan ve şu an Balıkesir Ölçme Değerlendirme Merkezi'nde edebiyat öğretmenliği yapan Fatih ACAR-Nefiye ACAR çiftinin oğlu Yusuf 30 Ağustos günü Mallıca'da düzenlenen tören ile erkekliğe ilk adımını attı.


30 Ağustos Pazar günü Mallıca Aşevinde gerçekleşen cemiyete yoğun katılım olurken gösteriş ve şatafattan uzak gelenek, göreneklere uygun islami bir merasim olması misafirler tarafından takdir ile karşılandı.
Program öğle namazı öncesi mevlüt ile başlayıp namaz sonrası cami önünde toplanan cemaat sünnet çocuğunun at sırtında tekbir ve salavatlar ile aşevinin olduğu tören alanına getirilip duası yapılarak yemek ikramına geçilerek devam etti. Yemek sonrasında çocuklar ve misafirlere bol bol dondurma ikram edilerek minik gönüller fethedildi. Yemek sonrasında takı töreni ve hatıra fotoğrafı çekimi ile cemiyet son buldu. İvrindi Gazetesi olarak minik Yusuf'a geçmiş olsun ailesine de hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!