Reklamı Geç
AHMET AKIN 23 NİSAN BAYRAM KUTLAMASI
Balıkesir
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    26.70
  • EURO
    29.11
  • ALTIN
    1668.9
  • BIST
    7969.15
  • BTC
    27201.148$

Ahmet Akın Gündoğan'da Coşkuyla Karşılandı

Ahmet Akın Gündoğan'da Coşkuyla Karşılandı
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Gündoğan Mahallesi’nde coşku dolu bir hemşeri grubu tarafından meşaleler, havai fişekler, davul ve zurnalarla karşılandı. Ahmet Akın, uzun bir kortejle girdiği mahallede, “Sosyal yardımlar artacak, adaletli şekilde dağıtılacak. Ankara’da Mansur abinin uyguladığı kartlı sosyal destek sistemi Balıkesir’e gelecek. Bir elin verdiğini öbür el görmeyecek” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Balya ilçesindeki seçim koordinasyon merkezi açılışına katılıp Altıeylül Kasaplar Mahallesi’nde esnaf ziyareti yaptı. İşletmeleri tek tek ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinleyen Akın, söz konusu sorunlara yönelik atacağı adımları anlattı. Akşam saatlerinde Gündoğan Mahallesi’ndeki halk buluşmasına katılan CHP’li Ahmet Akın, burada büyük coşkuyla karşılandı. Mahallenin girişinde davul zurnalar ve meşalelerle geceyi aydınlatan mahalleli gençlerin hazırladığı seremoniyi izleyen Ahmet Akın, seçim otobüsünden inip 1. ve 2. Gündoğan mahallelerinde yaşayan vatandaşlarla kucaklaştı. Halk buluşmasının gerçekleştirildiği alana yoğun kalabalık arasında, kortej eşliğinde giriş yapan Ahmet Akın’a tezahüratlar yapıldı. Akın’ın konuşması için sahneye çıktığı sırada konfeti ve havai fişek gösterisi düzenlendi.


SOSYAL YARDIMLAR ARTACAK
Ahmet Akın, Gündoğan mahallelerinin şehri yönetenler tarafından unutulduğuna dikkat çekerek, “Bugüne kadar sizlerle iç içe, 3 dönem milletvekilliği yaptım. 1 Nisan’dan sonra da neysem o olmaya devam edeceğim. Sizlerle bir arada olacağız, sorunları yerinde görüp hızlı çözümler geliştireceğiz. Hiçbir mahallemizi unutmayacağız. Balıkesir’de insanlar mutlu olsun, yüzleri gülsün istiyoruz. Sosyal yardımların insan onurunu rencide etmeyecek şekilde yapılacağı bir uygulamayı hızlıca devreye alacağız. Size gelip de ‘Ahmet Akın yardımları kesecekmiş diyenlere’ şu yanıtı verin: ‘Ahmet Akın bizim evladımız. Hem sizden daha çok yardım edecek, hem de bunu adaletli şekilde yapacak. Aynı zamanda Ahmet Akın bu şehirdeki işsiz insanları iş sahibi yapacak.’ Sosyal yardımlarda Ankara’da Mansur abinin uyguladığı kart sistemine geçeceğiz. Bir elin verdiğini öbür el görmeyecek. Belediyemiz insanların kapıdan çevrildiği değil, gelip dertlerini anlatıp derman bulabildikleri bir yer haline gelecek. Ahmet Akın’ın fotoğrafını beğendiği için belediyedeki işlerinden edilen arkadaşlara da buradan sesleniyorum. Hakkınızı helal edin. Çok az kaldı, hep birlikte olacağız” ifadelerini kullandı.

BALIKESİRSPOR SİYASETTEN ARINACAK
Gündoğan Mahallesi’nin aydınlatma ve düğün salonu eksikliklerini bildiğini anlatan Ahmet Akın, “Mahallemizde düğün salonu olmaması büyük eksiklik. Bunun çözümü için atacağımız adım hazır. Hatta o düğün salonuna merhum müzisyen bir arkadaşımızın ismini vereceğiz. Söz veriyorum, ilk düğünde evlenen çiftimizin nikahını da ben kıyacağım. Müziğe yatkın gençlerimizi burada kuracağımız eğitim merkeziyle profesyonel müzik dünyasına kazandıracağız. Uluslararası arenada boy gösteren bir koro kuracağız. Bazı mahallelerimizin uyuşturucu belasından dertli olduklarını biliyorum. Annelerime, babalarıma sesleniyorum. Bu konuda her zaman yanınızda olacağım. Beraber mücadele edeceğiz, nasıl mücadele edildiğini tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Bir de göz bebeğimiz, Balıkesirsporumuz var. Bugünkü durumun sebebi ortada. Balıkesirspor’u siyasetten arındıracağız” diye konuştu. Ahmet Akın’a Balya ve Altıeylül programlarında eşi Arbil Akın, CHP Balıkesir İl Başkanı, Erden Köybaşı, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, CHP Altıeylül İlçe Başkanı Sinan Ayhan, CHP Balya İlçe Başkanı Halit Eren, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga ve partililer eşlik etti. Haber Merkezi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!