Balıkesir
15 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    26.70
  • EURO
    29.11
  • ALTIN
    1668.9
  • BIST
    7969.15
  • BTC
    27201.148$

Ak Parti Balya'dan Ziyaretlere Başladı


Ak Parti Balya'dan Ziyaretlere Başladı
Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı Ramazan ayı ilçe ziyaret programına Balya ilçesi ile devam etti.

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı Ramazan ayı ilçe ziyaret programına Balya ilçesi ile devam etti. Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan, Ak Parti Balıkesir İl Yürütme Kurulu ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimleri, İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kolları, AK Parti 28. Dönem Milletvekili aday adaylarının da dahil olduğu Ramazan ayı ziyaret programını Balya’da gerçekleştirildi.

EKREM BAŞARAN, DEPREM ŞEHİDİNİN AİLESİYLE İFTAR YAPTI…

Balya İlçe Teşkilatı ziyaretiyle programına başlayan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Teşkilat mensuplarıyla bir müddet ilçe teşkilatında sohbet etti. Ardından Balya esnafını ziyaret eden ve büyük bir ilgi ile karşılanan Başkan Başaran, Cumhurbaşkanının selamını ileterek, esnaflarla sohbet edip, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile esnaf ziyaretinin ardından Ramazan Yemek TIR’ında Balya’lı vatandaşlarla bir araya gelerek, yemek ikramında bulunda. AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, önceki dönem Balya İlçe Başkanı Şaban Özel 'in misafiri olarak birlikte iftar yaptı. Daha sonra Çamavşar Mahallesi’nde teravih namazı eda edildi. Namaz sonrası Şehit Oktay Salar 'ın ailesine ziyarette bulunan Başkan Başaran, Anne Fatma Salar ve Baba Mehmet Salar ile sohbet ederek, hâl hatırlarını sordu. Şehit ailesi ziyaretinin ardından Çamavşar’da gençlerle buluşan Başkan Başaran, gençlerin spor tesisi talepleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunda.

BAŞARAN, BALYA’DA SIKMADIK EL, DOKUNMADIK GÖNÜL BIRAKMADI…

Balya’da vatandaşların ve esnafın sevgi gösterileriyle karşılanan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, esnaf ziyaretinde hayırlı işler temennisinde bulunarak, Cumhurbaşkanının selamını ve 14 Mayıs seçimlerinde desteklerini istedi. Başkan Başaran program sonrası yaptığı açıklamada; “Bugün Balya ilçemizde Ramazan’ın bereketiyle milletimizle hemhal olup, dolu dolu bir program gerçekleştirdik. Sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmadık. Çok değerli kıymetli abilerimizle sohbet etme, hal hatırlarını sorma imkanı bulduk. Tüm teşkilat mensuplarımızla ve 28. Dönem aday adaylarımızla milletimizle bir olduk, birlikte olduk. Ramazan süresince yoğun bir şekilde ziyaret programlarımıza devam edeceğiz. Türkiye’nin geleceğini belirleyecek olan seçimlere milletimizle birlikte, milletimizle beraber olarak hazırlanıyoruz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!