Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşların bayramlaşma geleneğini rahatça yerine getirebilmesi için ücretsiz ulaşım kararı aldı. Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği resmi plakalı otobüsleri, ANTRAY ile nostalji tramvayı 21-22 ve 23 Nisan’da üç günlük Ramazan Bayramı boyunca vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.
Antalya'da, bayramda 3 günlük ulaşım ücretsiz

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı toplu ulaşım araçları ve hafif raylı sistem üç günlük bayram tatilinde toplu ulaşımda ücretsiz yolcu taşıyacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Muhabir Afşin Güven’in Tarihi kırkpınarda Çeyrek final yapan Burhaniye gureslerinde 3 olan Erkan Taşla yaptığı ropörtaj:
- Kızılay’ın Kan Bağış Aracı İvrindi’de Hizmet Vermeye Devam Ediyor
- İYİ Parti’den Başkan Lapanta’ya Nezaket Ziyareti
- AK PARTİ İL BAŞKANI MEHMET AYDEMİR'DEN BBB AHMET AKIN'IN SABOTAJ İDDİLARINA SERT TEPKİ:SABOTAJ DEĞİL, BECERİKSİZLİK!
- Sıcak Havalarda Soğuk İkram: Lapanta’dan Anlamlı Ziyaret
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.