Balıkesir
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    26.70
  • EURO
    29.11
  • ALTIN
    1668.9
  • BIST
    7969.15
  • BTC
    27201.148$

Avukat Feyza Altun Senaristleri Eleştirdi

Avukat Feyza Altun Senaristleri Eleştirdi
Son dönemde sosyal medya fenomenlerinin kara para aklama iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren ünlü avukat Feyza Altun Kızılcık Şerbeti dizisindeki mantık hatasını eleştirip senaristlere ‘bedava danışmanlık’ adıyla tavsiyelerde bulundu.

Show TV ekranlarının sevilen yapımlarından Kızılcık Şerbeti dizisinin senaryosundaki detaylar, avukat Feyza Altun tarafından eleştiri bombardımanına tutuldu. Son dönemde sosyal medya fenomenlerinin kara para aklama iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren ünlü avukat, eski adı X’te yaptığı bir paylaşımla Kızılcık Şerbeti dizisine değindi. Dizinin senaryosundaki hukuka aykırı bir konuyla ilgili açıklamada bulunan Altun, “Türk Hukuku’nda görülmüş iş değil” ifadelerini kullandı.

‘VELAYET ANNEDE OLMALI’

Her Cuma akşamı Show TV’de ekranlara gelen Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili bir paylaşım yapan ünlü avukat Altun, dizideki Doğa karakterinin bebeğinin velayetini eski eşi Fatih’ten alması gerektiğini söyledi. Altun, “Türk Hukuku'nda emziren kadından velayet alındığı görülmüş iş değildir" ifadelerini kullandı.

“BEDAVA DANIŞMANLIK VERİYORUM”

Avukat Feyza Altun, “artık o bebeği Doğa’nın alması gerekli” dediği paylaşımında senaristlere adeta ‘bedava danışmanlık’ verdiğini söyleyerek dizinin senaryosuyla ilgili detaylı tavsiyelerde bulundu. Doğa için iyi bir avukatın bulunması gerektiğini, mahkemede Fatih’i rezil ettikleri sahneler görmek istediğini dile getiren Altun, “Doğa bu davayı kazanır. Bak izlerken fenalaşıyorum lütfen yazın bu saheleri!” dedi.

“ANCAK RÜŞVET İLE OLUR”

Türk Hukuku’nda emziren kadından velayet alındığının görülmüş bir durum olmadığını ifade eden Altun, bunun ancak rüşvetle olacağının altını çizdi. Bu durumda senaristler için tavsiyede bulunan avukat Altun, adeta bedava danışmanlık verdiğini söyleyerek yepyeni bir senaryo kurguladı.

Yaptığı paylaşımda senaryosunu açıklayan Altun, “Bedava danışmanlık veriyorum: Doğa,Rüşvet ağını Timur Soykan -Başsavcı haberinden yola çıkarak öğrensin, esaslı değişiklik sebebiyle velayetin değiştirilmesini talep etsin. Ünalların kirli ilişkilerini döksün ortaya. Kıran kırana duruşma sahneleri izleyelim şöyle ...Fatih kudursun. Hatta sosyal medyadan çağrılar yapsın anasının programına çıksın falan. Doğa bu davayı kazanır. Bak izlerken fenalaşıyorum lütfen yazın bu sahneleri!” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!