Balıkesir
02 Kasım, 2025, Pazar
  • DOLAR
    41.71
  • EURO
    49.03
  • ALTIN
    5209.7
  • BIST
    10.859
  • BTC
    122667.68$

Bakan Göktaş’tan 'Engelli Memur Ataması' Müjdesi


Bakan Göktaş’tan 'Engelli Memur Ataması' Müjdesi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Yeni yıl ile birlikte 2 bin 392 engelli vatandaşımızın atamasını daha gerçekleştireceğiz" dedi.

Göktaş, Bakanlığının Genel Kurul’daki 2024 yılı bütçesi görüşmeleri için geldiği Meclis’te gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, kamuoyunda, "engelli atamalarına ilişkin bir beklenti söz konusu" olduğunu belirterek, değerlendirmesini sorması üzerine Göktaş, son 21 yılda kamuda engelli memur sayısını 12 kat artırdıklarına dikkati çekti.

Şubat ayında da engelli memur ataması yapıldığını hatırlatan Göktaş, "Yeni yıl ile birlikte 2 bin 392 engelli vatandaşımızın atamasını daha gerçekleştireceğimizin müjdesini paylaşmak isterim. Böylece bu yıl kamuda 4 bin 715 engelli vatandaşımızın istihdamını sağlamış olacağız" diye konuştu.

İHA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!