Reklamı Geç
UÇARLAR ET
Balıkesir
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    26.70
  • EURO
    29.11
  • ALTIN
    1668.9
  • BIST
    7969.15
  • BTC
    27201.148$

"”Balıkesir Benim Ailem. Ben de Beş Yıllık Görev Süremce Balıkesir'e Hayırlı Evlat Olmaya Çalışacağım”."

"”Balıkesir Benim Ailem. Ben de Beş Yıllık Görev Süremce Balıkesir'e Hayırlı Evlat Olmaya Çalışacağım”."
hmet AKIN Basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda istişareye önem vereceğini belirterek “Hep istişare içinde olacağız. Istişare benim hayatımın anlamıdır. Peygamber efendimiz istişare ediniz diyor. Bu konu birçok hadiste geçiyor.”dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir Basını ile kahvaltıda buluştu. Yazılı ve görsel basın yanı sıra sosyal paylaşım ağları aracılığıyla yayın yapanlar arasında hiç bir ayrım yapmayacağının altını çizen başkan Akın, "Balıkesir benim ailem. Ben de 5 yıllık görev süremce Balıkesir'e hayırlı evlat olmaya çalışacağım." ifadesini kullandı.BGC Başkanı Ramazan Demir de, "Gazeteciyle şarlatanı ayırt edin" çağrısını yeniledi.
Basın mensuplarıyla bir araya gelerek mevcut yönetim anlayışı hakkında bilgilendirmelerde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, belediye şirketlerinin tümünün yönetim kurulu başkanının kendisi olduğunu bu görevle ilgili de huzur hakkı da dâhil olmak üzere hiçbir şekilde tek kuruş maaş almayacağının altını çizdi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, şehrin farklı noktalarında görev yapan yaklaşık 250 basın emekçisiyle bir araya gelerek mevcut yönetim anlayışı, hizmetleri gerçekleştirmekteki yol haritası ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Konuşmasına basın mensuplarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir’in her noktasında yerel basının, gerçek anlamda çok güçlü ve etkin olduğunu söyledi.
 “Memleketimizi daha çok tanıtmak için daha farklı kitlelere anlatmak için sizlere ihtiyacımız var” ifadelerine yer veren Başkan Ahmet Akın “Biz, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman birlik, beraberlik içinde olacağız sizlerle. Bunun için de çalışmalarımızı yapıyoruz. Balıkesir üzerinde basının sorunlarıyla ilgili arkadaşlarımla defalarca görüştüm. Sorunlarınızı tek tek çözeceğiz. Yıllarca basın mensubu arkadaşlarımızla hep, iyi ilişkiler içinde oldum. Burada tüm siyasi görüşlerden gazeteci arkadaşlarımız var. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak asla ve asla particilik yapmam. Benim derdim hizmet etmek” dedi.   

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!