Reklamı Geç
AHMET AKIN 23 NİSAN BAYRAM KUTLAMASI
Balıkesir
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    26.70
  • EURO
    29.11
  • ALTIN
    1668.9
  • BIST
    7969.15
  • BTC
    27201.148$

CHP’Lİ AHMET AKIN’DAN HALKÇI BELEDİYECİLİK İMZASI

CHP’Lİ AHMET AKIN’DAN HALKÇI BELEDİYECİLİK İMZASI
CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, partisinin Halkçı Belediyecilik Taahhütnamesi’ni imzaladı. Taahhütnamede, “belediye hizmetlerinin herkese eşit sunulması” gibi önemli maddeler yer alıyor.

 

HP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Halkçı Belediyecilik Taahhütnamesi'ni imzaladığını duyurdu. Akın paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Göreve geldiğimizde kadın hakları konusunda, kadınların eşit temsili konusunda, kadına karşı şiddette tavizsiz olma konusunda, kadınların belediyecilik hizmetlerinden yararlanırken, kreşler yaparak onları sosyal yaşama katma konusunda, kadın istihdamını artırma konusunda verdiğimiz sözlere katiyen uyacağız. Hayvanlarımızın hakları konusunda, canlarımızı sonuna kadar savunacağız. Kişilerin, dini inancı, mezhebi, etnisitesi, doğduğu yer, ırkı ve yine hangi siyasi görüşe bağlı olduklarına bakılmaksızın belediye hizmetlerini eşit sunacağız. Balıkesirimiz 1 Nisan'dan sonra çok daha yaşanabilir, nefes alan bir kent olacak.”

‘AYRIMCILIK VE KAYIRMACILIK OLMAYACAK’

CHP’li Ahmet Akın’ın imzaladığı taahhütnamede pek çok konu başlığına yer veriliyor. Taahhütnamede şu ifadeler yer alıyor:

“Atatürk devrimlerine, Cumhuriyetimizin kuruluş değerlerine ve evrensel insan hakları ilkelerine bağlı kalacağıma, Hukukun üstünlüğünü ve Anayasayı daima savunacağıma, Çalışkan, dürüst ve adil olacağıma, Liyakatten taviz vermeyeceğime, siyasi ayrımcılık veya kayırmacılık yapmaksızın halkın yanında, halkla iç içe çalışacağıma, şehrimin imkanlarının ve gelirlerinin adil ve hakça bölüştürülmesini, her yurttaşımızın belediye hizmetlerinden eşit şekilde yararlanmasını sağlayacağıma, Kişisel çıkarlara ve ranta karşı kamu yararını her şeyin üstünde tutacağıma, vatandaşlarımızın cinsiyet, etnik köken, dini inanç, siyasi görüş, sosyal sınıf gibi farklılıklar nedeniyle dışlanmasına izin vermeyeceğime, istihdam, yatırımlar ve sosyal politika başta olmak üzere tüm belediye hizmetlerinde cinsiyet eşitliğini temel alacağıma, Gençlerin, çocukların, yaşlıların, engellilerin, yoksulların ve tüm dezavantajlı grupların güvenli, rahat ve eşit bir şekilde konforlu yaşaması için gerekli önlemleri alacağıma, çevreyi, yeşili ve sürdürebilirliği gözeteceğime, tüm hayatlar değerlidir yaklaşımıyla hayvanların yaşam hakkına saygılı olacağıma, Şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkesi gereğince hiçbir istisna olmaksızın halka hesap vereceğime, bu yaklaşımla kişisel mal varlığımı her yıl sonunda kamuoyuna eksiksiz ve geciktirmeden açıklayacağıma, Her hesap dönemi sonunda belediyemizin bilançosunu kamuoyuna sunacağıma, Halkçı belediyeciliği yönetim anlayışımın merkezine koyacağıma, Mazeret üretmek yerine her koşulda çözüm ve maharet üreteceğime söz veriyorum.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!