Balıkesir
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    26.70
  • EURO
    29.11
  • ALTIN
    1668.9
  • BIST
    7969.15
  • BTC
    27201.148$

Ekrem Başaran; Türkiye Kazandı


Ekrem Başaran; Türkiye Kazandı
Balıkesir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanmasının ardından büyük bir coşkuyla ve bayraklarla kazanılan zaferin sevincini yaşadı.

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, kutlamalar öncesi ve Milli İrade Meydanı’nda yaptığı konuşma ile Büyük Türkiye Zaferi’nin kazanılmasında Türk Milletinin Cumhurbaşkanına verdiği desteğin önemine vurgu yaparak, “Başlasın Türkiye Yüzyılı” diyerek hem Balıkesirlilere, hem de Türk Milletine teşekkür etti.

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılını hep beraber inşa ve ihyaya devam edeceğiz. Bugün kimse kaybetmemiştir. 85 milyonun tamamı kazanmıştır. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi “Sorumluluğun gereği olarak kimseye kırgın küskün öfkeli değiliz.  Tüm çekişmeleri bir kenara bırakarak milli hayallerimiz etrafında bütünleşme vaktidir. Biz bu çağrıyı laf olsun diye değil tüm kalbimizle yapıyoruz. “ 28 Mayıs’ta hiç kimse kaybetmeyecek, herkes kazanacak, Türkiye kazanacak sözlerimizin bir ispatıdır. Evet, kazanan milletimizdir, kazanan tüm Türkiye’dir, kazanan umutla bekleyen mazlumlar, Müslümanlardır. Dünya Liderimiz, Cumhurbaşkanımızla birlikte yol yürümenin gururuyla Büyük Türkiye Zaferimiz, hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

“Teşekkürler Balıkesir, Teşekkürler Türkiye” 

Büyük bir coşkunun yaşandığı Milli İrade Meydanı’nda meydanı hınca hınç dolduran Balıkesirlilere seslenen AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Evet Balıkesir Türkiye Yüzyılına hazır mıyız? Helal olsun size Balıkesir. Helal olsun. Beden ölür çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yol yürür ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar, fırıldaklar. Haktan hakikatten yana kim var ona bakın siz. İşte bu meydanda haktan, hakikatten olanlar. Helal olsun Balıkesir. Var olun, sağ olun. Cumhurbaşkanımızın yanında yol yürüyenlere ne mutlu. Bizler Cumhurbaşkanımızla, Recep Tayyip Erdoğan’la haktan, hakikatten yana yol yürüme şerefine nail olan insanlar. Sizler bizlere bu gücü veren milletimiz. Helal olsun size, sağ olun, var olun.

Kurtdereli Mehmet Pehlivanın torunları, Gönenli Mehmet Efendinin torunları, Hasan Basri Çantay’ın torunları, işte burada dimdik ayaktayız. Alsancaklı bayrağımızın altındayız. Onun gölgesindeyiz. Onun gölgesinde durmaktan utananlar, bugün kaybettiler. Çok şükür ki kaybettiler bizler mutluyuz. Al Bayrağımızla İstiklal Marşımızı söylemekten gurur duyanlar bugün alnı ak, başı dik, Cumhurbaşkanının yanında elhamdülillah. Sağ olun, var olun Balıkesir.

Haber Merkezi: Nehir MEMİŞ 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!