Kuzey Marmara Otoyolu Cebeci Tüneli’nde süratli bir şekilde 14 milyon liralık Ferrari ile seyreden Ünal Turan, lastiğin patlaması sonucu kaza yaptı. Feci kazada kullanılamaz hale gelen ultra lüks otomobildeki Turan ve sevgilisi Koynat, kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu. Kaza anı kameralara yansıdı.
Ferrari ile kaza yaptı: 14 milyon liralık zarar

Ünlü modifiyeci Ünal Turan ve sevgilisi Ceylan Koynat, Kuzey Marmara Otoyolu Sultangazi Cebeci Tüneli’nde 14 milyon liralık Ferrari ile süratli şekilde seyrettiği esnada lastik patlatınca kaza yaptı. Turan kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, Ferrari ise kullanılamaz hale geldi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Balıkesir Sporun yeni teknik direktörü Cem KAVÇAK“Birliktelik her zaman için başarıyı getirir.”
- İVRİNDİ DEVLET HASTANESİNDE HİZMET KALİTESİ ARTIYOR
- Muhabir Afşin Güven’in Tarihi kırkpınarda Çeyrek final yapan Burhaniye gureslerinde 3 olan Erkan Taşla yaptığı ropörtaj:
- Kızılay’ın Kan Bağış Aracı İvrindi’de Hizmet Vermeye Devam Ediyor
- İYİ Parti’den Başkan Lapanta’ya Nezaket Ziyareti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.