Marmara Bölgesi’nde önceki gece oldukça yoğun gözlemlenen şimşek hareketleri İstanbul, Yalova ve Kocaeli hattında yaklaşık 5 bin, Çanakkale, Balıkesir çevresinde 600 şimşek hareketi kaydedildi. Mudanya’da şimşekleri görüntüleyen fotoğraf sanatçısı Uğur İkizler eşsiz anları yakaladı. Yüzlerce şimşeğin düştüğü bölgede peş peşe fotoğraf çekerek kısa bir video haline getirdi. Şimşek yüklü bulutların nasıl hareket ettiği oluşturulan videoda net bir şekilde görülüyor. Fotoğraf sanatçısı aynı açıdan çektiği şimşeklerin hepsini tek bir fotoğrafta birleştirdi ve ortaya çıkan manzara görsel şölen oluşturdu.
Şimşek yüklü bulutların hareketi mest etti

Marmara Bölgesi’nde etkili olan şimşeklerin peş peşe çekilen fotoğrafları ile oluşturulan video ile nasıl hareket ettikleri gözler önüne serildi. Şimşek yüklü bulutların hareketi ve denize yansıyan kareler görenleri kendine hayran bıraktı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Muhabir Afşin Güven’in Tarihi kırkpınarda Çeyrek final yapan Burhaniye gureslerinde 3 olan Erkan Taşla yaptığı ropörtaj:
- Kızılay’ın Kan Bağış Aracı İvrindi’de Hizmet Vermeye Devam Ediyor
- İYİ Parti’den Başkan Lapanta’ya Nezaket Ziyareti
- AK PARTİ İL BAŞKANI MEHMET AYDEMİR'DEN BBB AHMET AKIN'IN SABOTAJ İDDİLARINA SERT TEPKİ:SABOTAJ DEĞİL, BECERİKSİZLİK!
- Sıcak Havalarda Soğuk İkram: Lapanta’dan Anlamlı Ziyaret
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.