Balıkesir
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    26.70
  • EURO
    29.11
  • ALTIN
    1668.9
  • BIST
    7969.15
  • BTC
    27201.148$

Son Dakika Haberleri

  •  Mart 1995 tarihinde Şırnak Altınyayla mevkiinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan İvrindili Şehit Ender Özenç’i unutmadık, unutmayacağız.

    ŞEHİT “ENDER ÖZENÇ’İ UNUTMADIK
  • CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, partisinin Halkçı Belediyecilik Taahhütnamesi’ni imzaladı. Taahhütnamede, “belediye hizmetlerinin herkese eşit sunulması” gibi önemli maddeler yer alıyor.

    CHP’Lİ AHMET AKIN’DAN HALKÇI BELEDİYECİLİK İMZASI
  • Yeni dönemde kentsel dönüşüm çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyleyen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Karesi bölgemizde 90 bin konutumuz var ve bunun 60 bininde kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Hükümetimizin de katkılarıyla Karesi Belediyesi olarak vatandaşlarımızın kira öder gibi evlerini yenilemelerini sağlayacağız” dedi.

    KARESİ'DE VATANDAŞ KİRA ÖDER GİBİ EVİNİ YENİLEYECEK
  • Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; Bandırma, Havran ve merkeze kurdukları 3 asfalt plenti ve BALTOK Parke Taşı Üretim Tesisi sayesinde kırsal mahallelerde asfaltsız ve parkesiz yol kalmayacağını müjdeledi. Talep ettiğini bakanlıklardan alabilen bir başkan olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, “1500 günde hepsini halledeceğiz, biz 'Hemen yarın, 1 Nisan'da buradayız' diye atıp tutmuyoruz.” dedi. “Söz uçar eser kalır Projeler hazır” diyerek 2024 - 2029 Şehir Yönetim Manifestosu'nda hizmet hamlelerini açıklayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bu güne kadar; Bandırma, Havran ve merkeze asfalt plent tesisi açtıklarını, BALTOK Parke Taşı Üretim Tesisi açacaklarını belirterek “Kırsalda asfaltsız ve parke taşsız yol kalmayacak. Kırsalda ilk 1500 gün içerisinde parke sorunu kalmayacak. Ayrıca tüm kırsal mahallelerimizi çok amaçlı salonlarla donatacağız.” dedi.

    Başkan Yücel Yılmaz, Kırsalda asfaltsız ve parkesiz yol kalmayacak
  • Şehit fatih Tomuşoğlu Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 14 Mart TIP Bayramı'n da İvrindi Hastanesini ziyaret ederek ve Hemşirelerin Tıp Bayramını kutladılar.

    TEKNİK LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN TIP BAYRAMI KUTLAMASI
  • 8 mart Kadınlar günü dolayısıyla değişik ziyaretler gerçekleştiren Başkan Yusuf Cengiz İlçe Devlet Hastanesi, Kaymakamlık, Maharetli Eller Yaşam Mekezi, Halk Eğitimi Merkezi ile kadın esnafı ziyaret ederek karanfil dağıttı.

    Başkan Cengiz, Kadınlar Gününde “Karanfil” dağıttı
  • Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 20 ilçeye kurmaya başladıkları; BALBUCKS, DGM, NE10, tedavi merkezleri, spor kompleksleri, BALMEK gibi kuruluşlarda çalışacak 10 bin yeni personeli belediye ve belediyenin kendi şirketlerine alacaklarının müjdesini verdi. Başkan Yılmaz, BALBUCKS'ların mayıs ayına kadar tamamlanacağını da söyledi.

    Başkan Yücel Yılmaz, “Büyükşehir'e 10 bin yeni personel alınacak”
  • AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey Dünya Kadınlar Gününü; “Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyorum.” sözleriyle kutladı.

    MİLLETVEKİLİ MUSTAFA CANBEY’İN KADINLAR GÜNÜ MESAJI:“GAZZE’DE 10 BİN KADIN HAYATINI KAYBETTİ”
  • 2019-2024  döneminde İvrindi Belediye  meclisinde görev yapan Meclis üyelerinde Belediye Başkanı Yusuf CENGİZ tarafından plaket verildi.

    BAŞKAN CENGİZDEN MECLİS ÜYELERİNE PLAKETLİ TEŞEKKÜR
  • Balıkesir Büyükşehir Belediyesi standı; dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren EMITT Fuarı’na her yıl olduğu gibi bu yılda damgasını vurdu. Başkan Yücel Yılmaz’ın da katıldığı fuarda Balıkesir standı, büyük ilgi gördü.

    EMITT Fuarının gözdesi Balıkesir Şehri oldu
  • Taze ve kaliteli ürünleri uygun fiyata öğrencilere sunan cep dostu BalBucks, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tarafından BAÜN Çağış Kampüsü’ne açıldı. BalBucks’ın kampüste açıldığını duyan öğrenciler yine BalBucks önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

    BalBucks’ın ikinci şubesi kampüste açıldı
  • Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, her fırtınada sığınacakları bir barınak olmadığı için tekneleri parçalanarak yok olan amatör balıkçılara müjdeli haber geldi.

    Ayvalık'ta Balıkçılar için barınak Müjdesi
  • Kamu kaynaklarını daha etkin ve verimli kullanmak için birçok alanda kendi çalışmalarını yürüten Karesi Belediyesi bahar ve yaz aylarında yeşil alanlara ektiği çiçekleri de kendisi üretiyor. ‘Çelik’ ve ‘tohum’ yöntemiyle üretilen çiçekler Karesi’de peyzaj alanlarında kullanılıyor.

    Karesi'nin Dört Bir yanı Çiçek Açacak
  • Yerel seçimler yaklaşırken Altıeylül ilçesinde Ak Parti adayını belirledi. Chp ise henüz Altıeylül ve Karesi adaylarını belirleyemedi. Kulisler konuşulan ise Altıeylül’de Chp kazanmak istiyorsa Sağ seçmeden oy alabilecek ismin Gazeteci Ahmet Namlı olduğu konusunda birleşiyor.

    Altıeylül’de Kazanmak İçin ‘Ahmet Namlı’
  • Balıkesir Üniversitesi öğrencileri sportif başarılarına bir yenisi de Üniversiteler Türkiye Judo Şampiyonasında eklendi.

    Balıkesir Üniversite Sporcuları Başarıya Doymuyor
  • Balıkesir’in 6 bin manda varlığının yüzde 90’ını kapsayan Altıeylül ilçesinde manda yetiştiriciliği yapan üreticilere geçtiğimiz yıl 9 erkek manda desteği sağlayan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da 10 adet erkek manda daha dağıtarak bölgedeki hayvanların hem ırkının değişmesini hem de kalitenin artmasını sağlıyor. Türkiye’de manda varlığında 6. sırada yer alan Balıkesir, Büyükşehir Belediyesi destekleriyle zirveye çıkacak.

    Büyükşehir’den manda yetiştiricilerine destek
  • Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Gündoğan Mahallesi’nde coşku dolu bir hemşeri grubu tarafından meşaleler, havai fişekler, davul ve zurnalarla karşılandı. Ahmet Akın, uzun bir kortejle girdiği mahallede, “Sosyal yardımlar artacak, adaletli şekilde dağıtılacak. Ankara’da Mansur abinin uyguladığı kartlı sosyal destek sistemi Balıkesir’e gelecek. Bir elin verdiğini öbür el görmeyecek” dedi.

    Ahmet Akın Gündoğan'da Coşkuyla Karşılandı
  • 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde Balıkesir Basını ve eşi Mehtap Yılmaz ile beraber Adıyaman’daki Balıkesir Çarşısı’nı ziyaret eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ve çarşı esnafı tarafından sevgi seliyle karşılandı. Çarşı esnafı böyle güzel işler yapan çalışkan bir başkan seçtikleri için Balıkesirlilere teşekkür etti.

    Deprem Bölgesi Adıyaman'a Balıkesir Çarşısı yapıldı
  • Şekerbank ile BESOB arasında iş birliği protokolü imzalandı. BESOB Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Erdem “Şekerbank ile iş birliği protokolüyle birbirinden avantajlı ürün ve hizmetler Balıkesir’deki esnafın hizmetine sunulacak” dedi.

    Şekerbank ve Besob'tan Esnafı Rahatlatacak Hamle
  • Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Haşim Kuşlu'yu İvrindi Belediye Başkanı adayı olarak gösterdi.

    Yeniden Refah partisi İvrindi Adayını açıkladı