Reklamı Geç
AHMET AKIN 23 NİSAN BAYRAM KUTLAMASI
Balıkesir
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    26.70
  • EURO
    29.11
  • ALTIN
    1668.9
  • BIST
    7969.15
  • BTC
    27201.148$

AHMET AKIN’A KEPSUT’TA VE DURSUNBEY’DE YOĞUN İLGİ

AHMET AKIN’A KEPSUT’TA VE DURSUNBEY’DE YOĞUN İLGİ
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, şehir girişinde meşalelerle karşılandığı Kepsut’ta yoğun ilgi gördü. Kapalı pazar yerindeki konuşması mitinge dönüşen Akın’ın kırsal mahalle buluşmaları, ilgi yüksek olunca gece yarısını geçip ertesi günün ilk saatlerine kadar sürdü. Ahmet Akın, Simav Çayı’ndaki kirlilik ve kötü kokuya son verileceğini söyledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Balıkesir’in her bir yanında hemşerileriyle gerçekleştirdiği kucaklaşmaları Kepsut’ta sürdürdü. İlçenin girişinde meşalelerle karşılanan Ahmet Akın’a Kepsut’ta gösterilen yoğun ilgi hem ilçe merkezinde hem de kırsal mahallelerde devam etti. Otobüsle yaptığı geniş şehir turunun ardından Kapalı Pazar Yeri’nde Kepsutlu hemşerileriyle kucaklaşan Akın’ın buradaki konuşması mitinge dönüştü. Çok sayıda vatandaşın dinlediği Ahmet Akın’ın konuşması yoğun alkışlarla bölündü. Kepsut ve bir çok kırsal mahallesinin Simav Çayı’ndaki kirlilik nedeniyle mağdur olduğunu söyleyen CHP’li Akın, “Geçmişte etrafında piknik yaptığımız, oturup saatlerce vakit geçirdiğimiz Simav Çayı’nın şimdi yanından geçemiyoruz. Kimseye kötü bit şey söylemeyeceğim. Benim fıtratımda bu yok ama bugün hem Balıkesir’i hem de Kepsut’u yönetenler, bu sorunu çözmekten korkmuş olabilir. Ben korkmuyorum hemşerim. Herkesin kapısına gider güzel güzel derdimi anlatırım. Buradaki kirliliği önlemek çok zor değil. Herkes işini kuralına göre yapmaya başladığında Kepsutlu hemşerilerim de çayda yeniden balık tutmaya başlar” diye konuştu. 
AHMET AKIN’A DURSUNBEY’DE COŞKULU KARŞILAMA

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Dursunbey’de coşkuyla karşılandı. Daha önce hastane konusunda yardımcı olduğu Dursunbeyli teyzenin, Akın’ın yanına gelerek yaptığı teşekkür konuşması herkesi duygulandırdı. Akın, emeklilere verdiği “Mansur Yavaş modeli” destek sözünü Dursunbey’de tekrarladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, şehrin dört bir yanında gerçekleştirdiği halk buluşmalarını Dursunbey’de sürdürdü. Akın’ı Dursunbey’deki Seçim Koordinasyon Merkezi önünde coşkulu bir vatandaş grubu karşıladı. Burada Dursunbeyli hemşerilerine seslenen Ahmet Akın, “Dursunbeyli hemşerilerim de çok iyi bilir. 10 yıllık milletvekilliğim döneminde beni arayan hiç kimseye ‘Hangi partidensin?’ diye sormadım. Herkese, ‘Size nasıl yardımcı olabilirim?’ diye sordum. Doğa harikası Dursunbeyimizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Güzel ilçemizin kalkınması ve dışarıya verilen göçün durması için atılacak adımları size en yakın Ahmet Akın evladınız çok iyi biliyor” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!