İvrindi’de ekonomik hareketliliği artıracak olan Sanayi Sitesi Projesi, Balıkesir Ticaret Odası Meclis toplantısında ele alındı. Proje sunumuna İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta da katılarak, Ticaret Odası’nın desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Toplantıda projeye ilişkin teknik ve idari detaylar Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleriyle paylaşıldı. Başkan Lapanta, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Rahmi Kula’ya ve değerli meclis üyelerine misafirperverlikleri ve destekleri için teşekkür ediyorum. İlçemizin ekonomik gelişimine katkı sunacak bu önemli projede iş birliğimizin artarak devam etmesini temenni ediyorum.”
Sanayi Sitesi Projesi’nin ilk adımları, önceki dönem belediye başkanı Yusuf Cengiz döneminde atılmıştı. Yeni dönemde hız kazanan projeyle birlikte, İvrindi’de faaliyet gösteren küçük ve orta ölçekli işletmelerin daha modern ve organize bir alanda üretim yapması hedefleniyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte istihdamın artırılması, yerel üretimin teşvik edilmesi ve ekonomik yapının güçlendirilmesi amaçlanıyor.
İVRİNDİ SANAYİ SİTESİ PROJESİ TİCARET ODASI’NDA TANITILDI

İvrindi’de ekonomik hareketliliği artıracak olan Sanayi Sitesi Projesi, Balıkesir Ticaret Odası Meclis toplantısında ele alındı. Proje sunumuna İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta da katılarak, Ticaret Odası’nın desteklerinden dolayı teşekkür etti.Toplantıda projeye ilişkin teknik ve idari detaylar Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleriyle paylaşıldı. Başkan Lapanta, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.