Reklamı Geç
AHMET AKIN 23 NİSAN BAYRAM KUTLAMASI
Balıkesir
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    26.70
  • EURO
    29.11
  • ALTIN
    1668.9
  • BIST
    7969.15
  • BTC
    27201.148$

Şekerbank ve Besob'tan Esnafı Rahatlatacak Hamle

Şekerbank ve Besob'tan Esnafı Rahatlatacak Hamle
Şekerbank ile BESOB arasında iş birliği protokolü imzalandı. BESOB Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Erdem “Şekerbank ile iş birliği protokolüyle birbirinden avantajlı ürün ve hizmetler Balıkesir’deki esnafın hizmetine sunulacak” dedi.

Yapılan iş birliği protokolü Şekerbank Balıkesir Müdürü Hande Camak ile TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem tarafından imzalandı. Şekerbank, protokol kapsamında BESOB üyesi esnaf müşterilerinin 100 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyacını 36 aya varan vade, 3 ay anapara ödemesiz dönem seçeneği ve avantajlı faiz oranları ile karşılayacak. Banka iş birliği ile eş zamanlı olarak esnaf müşterilerinin işinin başından ayrılmadan bankanın mobil uygulaması Şeker Mobil üzerinden kolaylıkla kredi başvurusu yapabilmesine de olanak sağlayacak. Ayrıca kampanya çerçevesinde esnafa EFT, havale ve FAST işlemleri ücretsiz sunulurken, uzaktan dijital olarak müşteri olan yeni esnaf müşteriler 12 ay POS aidat bedelinden de muaf tutulacak.Açıklamada görüşlerine yer verilen Şekerbank Balıkesir Müdürü Hande Camak, "Geniş meslek gruplarını kapsayan yaklaşık 54 bini aşkın üyesi bulunan BESOB ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğinin esnafımız için verimli sonuçlar doğuracağına inanıyoruz. Müşterilerini anlayan ve her koşulda müşterilerinin yanında yer alan bir banka olarak, esnafımızın hayatını kolaylaştırmak için tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

BESOB Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Erdem ise, şunları kaydetti:

"Esnaf ve sanatkarlara verilecek her değer bizim için önemli. BESOB olarak esnaf ve sanatkarlarımıza fayda ile ek avantajlar sağlayan iş birliklerinin her zaman destekçisiyiz. Esnaf ve sanatkarları desteklemek ekonomiye önemli bir katma değer sağlayacaktır. Bu kapsamda, Şekerbank ile gerçekleştirdiğimiz ve esnaflarımıza özel avantajlar sunan bu iş birliğinin esnafımız için önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu destek paketinin ilerleyen zaman içerisinde daha da artırılarak esnafımızın işlerini büyütmesine katkı sağlamasını umuyor, iş birliğimizin esnafımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum."İmza protokolüne Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem, Şekerbank Balıkesir Müdürü Hande Camak, Müdür Yardımcısı Figen Bakıcıoğlu, Müşteri Temsilcisi Denizcan Erdoğar, BESOB Genel Sekreteri Hüseyin Saran katıldı. Haber Merkezi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!