Balıkesir
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    26.70
  • EURO
    29.11
  • ALTIN
    1668.9
  • BIST
    7969.15
  • BTC
    27201.148$

Kitap Fuarı büyük ilgi görmeye devam ediyor


Kitap Fuarı büyük ilgi görmeye devam ediyor
Altıeylül Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 3.ncü Altıeylül Kitap Fuarı büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Vali Hasan Şıldak, Altıeylül Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 3.ncü Altıeylül Kitap Fuarını ziyaret etti. Yayınevlerinin stantlarını gezerek kitap fuarı ile ilgili memnuniyet, öneri ve istekleri konularında görüşler alan Vali Şıldak, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya yapılan bu organizasyondan dolayı ve Yayınevlerinin kitap fuarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

VALİ HASAN ŞILDAK: 7’DEN 70’E HERKESİ 3. ALTIEYLÜL KİTAP FUARINA DAVET EDİYORUM

Vali Hasan Şıldak, kitap fuarlarının yetişkinlerin olduğu kadar çocukların da okuma alışkanlığı kazanmasında çok önemli rol oynadığını dile getirerek; birçok yayınevinin katıldığı fuarda tüm kitapseverlerin mutlaka zevkine hitap eden kitaplar bulacağını, imza ve söyleşi günü gibi çeşitli etkinliklerin de düzenlendiği Kitap Fuarı’nda 7’den 70’e herkesi 3. Altıeylül Kitap Fuarı’na davet etti.

43 YIL SONRA 3. ALTIEYLÜL KİTAP FUARI’NDA BULUŞTULAR

43 yıllık eski dostlar 3. Altıeylül Kitap Fuarı’nda buluştular. Görme Engelli Yazar Halis Kuralay ve Balıkesirli Görme Engelli Avukat Salih Mehmet Aslan 43 sene sonra bir araya geldi. Görme engelli Yazar Halis Kuralay,  "Hayata Dokunmak" isimli kitabını görme engelli 43 yıllık eski arkadaşı Salih Mehmet Aslan’a imzaladı.

HALİS KURULAY’DAN “HAYATA DOKUNMAK”

3. Altıeylül Kitap Fuarı’nın konuğu görme engelli Halis Kurulay ve Yazar Necmettin Alkan oldu. 29-30 Mayıs tarihleri arasında okurlarıyla bir araya gelen  Halis Kurulay Balıkesir Aile Merkezli Özel Gereksinimli Bireyleri Destekleme Derneği’nin standında kitaplarını imzaladı.

Yazar Halis Kurulay 3. Kitap Fuarı’nda Balıkesir Aile Merkezli Özel Gereksinimli Bireyleri Destekleme Derneği’nin standını ziyaret eden Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya Hayata Dokunmak kitabını imzaladı.

ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKANI HASAN AVCI: KALEMİN MÜREKKEBİ HİÇBİR ZAMAN BİTMESİN

Başkan Avcı, “3. Kitap Fuarı’nı kitapseverlerle buluşturduk. 75. Yıl Parkı’nda 4 Haziran’a kadar devam edecek olan Kitap Fuarı’nda yazarlarımız okurlarıyla buluşmaya devam ediyor. Fuarda Hayata Dokunmak kitabını imzalayan Yazar Halis Kurulay’a teşekkür ediyorum. Okumanın, yazmanın bir şeyi üretmenin ne yaşı var ne de engeli. Balıkesir Aile Merkezli Özel Gereksinimli Bireyleri Destekleme Derneği’nin standında kitaplarını imzalayan Halis Kurulay bizlere okumanın ve yazmanın hiçbir şeye engel tanımadığını öğretiyor. Kendisine hayatı boyunca başarılar ve kaleminin mürekkebi hiçbir zaman bitmesin” diye konuştu.

YAZAR NECMETTİN ALKAN OKURLARIYLA 3. ALTIEYLÜL KİTAP FUARI’NDA BİR ARAYA GELDİ

Ayrıca; 3. Altıeylül Kitap Fuarı’nda Necmettin Alkan’da  “Sultan 2. Abdülhamid, Arafta Bir Hükümdar” isimli söyleşi gerçekleştirdi. Sonrasında okurlarına Fuar da bulunan Kronik Kitap standında kitaplarını imzaladı.

Haber Merkezi – Burcu YANIK

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!